vrijdag 11 april 2008

Funshoppen in het hartje van West-Vlaanderen... Roeselare (deel 1)In Roeselare probeert men het winkelen te koppelen aan sfeer, gezelligheid en vernieuwing. Men wil met hun meer dan 100 winkels behoren tot één van de gezelligste "openlucht shopping-centrums" van West-Vlaanderen.
De Ooststraat is de belangrijkste winkelstraat van Roeselare. In de Ooststraat kunnen we zowel winkelketens (H&M, Massimo Dutti, Brooklyn, Esprit, Mexx, …) als kleine zelfstandigen (Aubergine, Babeloe, Fred&Ginger, Quasimodo, …) terugvinden; zowel kledij als telefonica als multimedia. Voor elk wat wils! Deze brede waaier biedt u een onvergetelijk ‘shopdag’. Hieronder vinden jullie wat leuke adresjes die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken! Aan jullie om die te gaan verkennen…


Rituals, Rediscovering the moment…

Het eerste merk ter wereld dat Home & Body cosmetics combineert. Inspirerende producten voor de verzorging van je lichaam èn je huis. Met Rituals worden gewone dingen weer iets bijzonders. Geluk zit in het detail. Het begint bij je goed voelen, bij het intens beleven van gewone dingen. Het is hun passie om van al die dagelijkse routines weer kleine bijzondere rituelen te maken. Gewoon weer even stil staan en genieten van een lekker bad, een kop thee of een bijzondere massage. Zo voelt speciaal weer écht speciaal. Voor het geluk van elke dag.

Weet je nooit wat cadeau te doen bij verjaardagen, kermis, …?
De Rituals producten zijn perfect als origineel en verrassend cadeautje.. Alle cadeaupakketten worden mooi verpakt in de Rituals winkels en je krijgt er een leuk kaartje bij voor jouw persoonlijke boodschap. Ook zijn er steeds cadeaubonnen te verkrijgen.Kennen jullie de Rituals-producten? Wat vinden jullie van deze producten?

5 opmerkingen:

Julie zei

Kennen... ZEKER! Het relaxation gamma ruikt mega lekker ! Alleen jammer dat we dit niet in Brugge hebben want zou niet speciaal voor rituals naar Roeselare komen...
Maar als ik wat meer winkels leer kennen zal dit wel veranderen !
Dus kijk al uit naar volgende posts !
xxx

miet vanderyse zei

En of dat ik het ken!!! Ik ben verslaafd aan de geur! Ik heb het leren kennen via een vriendin die mij zo'n handverzorging cadeau gaf..
Dan in oostende één tegen gekomen en heb nu ook al gezien dat er één in knokke komt in de lippenslaan

lieselot buyck zei

Rituals is helemaal mijn ding. Vooral de geurolie voor het interieur is mijn favoriet. Het ruikt heel lekker en is bovendien nog decoratief! Het past heel mooi op ieder dressoir. De hammam serie is super ontspannend en je krijgt er een babyvelletje van. Ik vind wel dat sommige dingen nogal prijzig zijn.

Stephanie zei

Et ruikt echt heerlijk!!!
En inderdaad in Oostende is er ook 1tje.
Nu zaterdag stonden ze daar trouwens buiten met een handcrème die je kon testen!
Echt leuk dus!!!
Kusjes Stephanie

Anoniem zei

ikzelf heb nog nooit gehoord van het ritualsgamma. Maar aan de reacties hier te horen, zijn het wel goede producten! Als ze ooit hier in Brugge zouden te koop zijn, zal ik ze waarsch wel es proberen